Omplaceringar

En lista för de som önskar omplacera eller köpa en äldre valp eller vuxen borderterrier.

Vuxen hund söker nytt hem

2021-11-22 

Crazy Train Marge Gunderson, Spara, född 2020-08-27 trivs inte i en stor flock och söker därför en egen mindre. Hon vill bo med en hanhund eller vara ensamhund, ej med tikar eller katter. Spara har mycket motor som i rätta händer går att utveckla till en bra träningskamrat och/eller jaktkamrat. Spara säljes med bibehållen avelsrätt vilket innebär en lägre kostnad mot att jag har möjlighet att ta en kull på henne. Helst bor ni inte alltför långt från Stockholm men ett bra hem är viktigare än min resväg.

Anna-Karin Jiderlund jiderlund@crazytrain.se

2021-11-22

Pga osämja i flocken måste jag tyvärr omplacera Wayne 4,5 år.

Han är inte aggressiv på något vis, men går inte bra ihop med andra hanar eller katter, så sådana bör inte finnas i hans ev. nya hem.

Han gillar inte att vara ensam, så bra passning är ett måste, och då ej i bur.

Nosework, viltspår, uteaktiviteter och gos gillar han dock.

Sover gärna bredvid mej på kudden i sängen och soffan.

Då jag kommer att vilja ha kontakt så vill jag att han ska bo max ca 2,5 timmes resa från Enånger i Hälsingland där vi bor.

Svar endast via Mail till :  rosa.frisegard@telia.com

Vuxen hund sökes
 

2021-11-22

Jag har förlorat min hund pga sjukdom efter 12 fantastiska år tillsammans. Det får mig att tänka tillbaka på alla mina fantastiska hundar jag haft genom åren. Det har blivit sju stycken både stora och små, älskar dom alla och är tacksam för all den kärlek jag fått ta emot och fått ge.

Kan inte tänka mig ett liv utan hund. Jag har dessvärre blivit lite till åren och väljer därför ingen valp. Söker en hund som precis som jag nått pensionsålder. Om det finns någon vuxen eller äldre Borderterrier som behöver ett nytt hem och en ny matte är den hjärtligt välkommen att dela livet med mig  ”låt de sista åren i vårt liv bli de allra bästa" !

Barbro Svensk 070-321 11 41     barbro.svensk@telia.com

 

2021-11-10

Vi är en barnfamilj i Linköping, på fyra personer och en katt, som alltid haft hund. Huvudsakligen har vi ägnat oss åt brukshundsverksamhet och även tränat upp en blivande räddningshund. Sedan ett år tillbaka står vi utan hund i familjen utan möjlighet att fostra en valp pga jobb och barn. Däremot önskar vi möjlighet att ta oss an en vuxen hund att vårda ömt för många år framöver. Borderterrier känns som rätt hund för oss då den är en mindre hund men kapabel till mycket. Vi är en aktiv familj som rör oss mycket, både på land och till havs. Hör mycket gärna av er till oss om möjlighet finns!

Jonas Bergdahl med familj 0734-184010 maillada2012@gmail.com

Valp tuggar
Omplaceringar och äldre valpar

 

Borderterriersällskapet har både valphänvisning och hjälper till vid omplaceringar av vuxna hundar.

Denna sida uppdateras av webmaster. På denna sida kan vuxna hundar och äldre valpar söka sina nya hem.

Också ni som letar efter en vuxen hund kan skicka in hit!

Liggtid på omplaceringsannons är en månad från publiceringsdatum. Om ni vill ha kvar annonsen på sidan efter det måste ni kontakta mig och jag uppdaterar då datum på annonsen så att man ser att den fortfarande är aktuell.

webmaster@borderterriersallskapet.com