top of page

Omplaceringar

En lista för de som önskar omplacera eller köpa en äldre valp eller vuxen borderterrier.

Finns en hane 230901

Bengan, 5-årig kastrerad hane, söker ett nytt hem, då vi tyvärr inte kan ha honom kvar p g a olika anledningar. Detta skär så klart i våra hjärtan, eftersom att han är älskad av oss alla. Han är en supermysig herre med stor integritet och vilja. Han älskar att få vara med på allt som man gör och han älskar att gosa. Han bör enbart bo med tik eller annan kastrerad hane. Vill inte lämnas ensam hemma, då skäller han och tydligt visar sitt missnöje på ett eller annat sätt. Därför är hus med egen tomt att strosa på, att föredra. Han är reaktiv i hundmöten och vill ha sitt space och måste därför ha en bestämd men motiverad människa som är villig att fortsätta träningen med honom. Mer info fås via mail.
 
Emma Thiger
Mejl

Sökes en tik 230905

Jag och min familj har nyligen förlorat vår borderterrier p g a ålder.
Vi letar nu efter en ny fyrbent familjemedlem, närmare bestämt en tik på mellan 2-5 år.

Vi erbjuder ett aktivt liv med mycket vistelse i naturen och ett hem där hunden och djur överhuvudtaget hanteras med respekt och ses som en del i familjen. Jag och min man har över 25 års hundvana från tax, labrador och borderterrier.

 
Marie Juhlin
Mejl

Valp tuggar
Omplaceringar och äldre valpar

 

Borderterriersällskapet har både valphänvisning och hjälper till vid omplaceringar av vuxna hundar.

Denna sida uppdateras av webmaster. På denna sida kan vuxna hundar och äldre valpar söka sina nya hem.

Också ni som letar efter en vuxen hund kan skicka in hit!

Liggtid på omplaceringsannons är en månad från publiceringsdatum. Om ni vill ha kvar annonsen på sidan efter det måste ni kontakta mig och jag uppdaterar då datum på annonsen så att man ser att den fortfarande är aktuell.

webmaster@borderterriersallskapet.com

bottom of page