Omplaceringar

En lista för de som önskar omplacera eller köpa en äldre valp eller vuxen borderterrier.

Vuxen hund sökes
 

2022-01-13 Efter att ha tagit farväl av min vackra borderterrier Trollet den 25 maj i år som blev 16 år och några månader har livet mist all glädje. Det var vi två! Sedan min man dog. Jag jobbar hemma som grafisk formgivare och brukar flytta ut landet; Singö i Roslagen i mars/april och vistas där till oktober november. Där har vi härliga dagar. Det finns även en brukshundsklubb utanför Grisslehamn.
Nu söker jag en borderterrier som har ca 4 år och uppåt på nacken som kan bli min nya kompis. Och till skillnad från Trollet kommer den att få sova på min arm, varje natt.
/Birgitta edstrand, e-post birgitta.edstrand@telia.com

 

2022-01-03  Jag och min man lägger ut en annons för att se om det finns någon BT som skall omplaceras. Vi har haft rottweiler i över 30 år. Vår sista rottiskille blev sjuk och gick bort förra våren.

Söker nu en mindre hund med liknande karaktär. Vi har letat och tittat runt på olika raser och kommit fram till att BT verkar vara en härlig ras som skulle passa oss. 

Vi är båda i 50 års åldern och bor en bit utanför Göteborg i ett boende med mycket skog runt omkring och en härlig tomt att springa på. Min man arbetar hemifrån så det finns alltid någon hemma och hunden skulle få följa med överallt vart vi än åker. 

Önskar en omplacering, som kan vara med små barn och katt då vi ibland besöker barnbarn som har katt. Helst inte äldre än 5år.

Skicka mail om du har en familjemedlem att presentera för oss

anfi@svernback.se

 

2021-12-27

Jag letar efter en Border Terrier som behöver omplaceras. Har haft en tidigare (15 år sen) och nu har jag tid att ha en igen. En äldre valp eller vuxen som är van med barn (flickor 9 och 5 som bor med mig 50%) och kan bo med en liten katt som är försiktig men van med mindre hundar. Jag bor i Farsta i en BV lägenhet med uteplats och bor nära skog och gräsyta. Inga långa dagar och tillräckligt mycket tid för promenader och träning. Hör av er om ni har en Border Terrier som behöver hitta ett nytt hem. Vi kan erbjuda tid, aktiviteter och kärlek!  chrisparkes@me.com

Valp tuggar
Omplaceringar och äldre valpar

 

Borderterriersällskapet har både valphänvisning och hjälper till vid omplaceringar av vuxna hundar.

Denna sida uppdateras av webmaster. På denna sida kan vuxna hundar och äldre valpar söka sina nya hem.

Också ni som letar efter en vuxen hund kan skicka in hit!

Liggtid på omplaceringsannons är en månad från publiceringsdatum. Om ni vill ha kvar annonsen på sidan efter det måste ni kontakta mig och jag uppdaterar då datum på annonsen så att man ser att den fortfarande är aktuell.

webmaster@borderterriersallskapet.com