top of page

Omplaceringar

En lista för de som önskar omplacera eller köpa en äldre valp eller vuxen borderterrier.

Finns äldre hanvalp 240218

Hunting Borders Belgarion reg nr SE 46414/2023, född 20230919, söker ett nytt aktivt hem. Bägge föräldrarna jagar men inget krav att det nya hemmet erbjuder jakt. Färg Blue and tan. E: NORDJ(G)CH Smedsbackens Leonardo reg nr SE43395/2016 U:Markuli's Queenie (CK) reg nr 24941/2020

Anneli Adolfsson

Mejl
Tel.070-622 1408

Söker vuxen hund 240204

Vi har letat efter en äldre Borderterrier och hoppas vi kan få kontakt med dig som går i tankarna att omplacera din hund.
Vi är ett äldre friskt par som bor i bostadsrättslägenhet i Strängnäs och har en kolonistuga med stor tomt nära ett naturreservat. Här finns mycket tid för spring och lek. Vi promenerar i skog och mark i hela Sörmland. Vi kan ge mycket tid, trygghet och kärlek till din hund. Vi har viss hundvana.
Här i Strängnäs finns förutom härliga promenadvägar utmed Mälaren tillfälle att träffa andra hundar om din hund vill, ex hundrastställe. Hundhallen ordnar med aktiviteter. Eftersom vi har haft hand om äldre lånehundar passar det oss verkligen med en äldre hund.
Tag gärna kontakt med oss och berätta om din hund. Vi kan träffas flera gånger för att lära känna din hund och ni oss.

Vänligen
Marian
ne och Anders

Mejl

Valp tuggar
Omplaceringar och äldre valpar

 

Borderterriersällskapet har både valphänvisning och hjälper till vid omplaceringar av vuxna hundar.

Denna sida uppdateras av webmaster. På denna sida kan vuxna hundar och äldre valpar söka sina nya hem.

Också ni som letar efter en vuxen hund kan skicka in hit!

Liggtid på omplaceringsannons är en månad från publiceringsdatum. Om ni vill ha kvar annonsen på sidan efter det måste ni kontakta mig och jag uppdaterar då datum på annonsen så att man ser att den fortfarande är aktuell.

webmaster@borderterriersallskapet.com

bottom of page