BTS Agility-KM lördag 6 juli i Ingelstad gymnasium i Växjö

2019-5-20

Lördagen den 6 juli anordnas årets KM i agility för borderterrier & Novisklass för nybörjare (minst 12 månader).

Plats: Ingelstad gymnasium (Växjö,Småland)

Tid: Första banvandringen start ca kl 16,00 Lunch finns att köpa, meddela om specialkost. 

Grillen tändes efter KM:et medtag eget att grilla. 

Domare: Kalle Karlsson

Anmälningsavg: KM 100 kr Novisklass 50 kr

 
Anmälan görs till Pia Nilsson via mail pia.nilsson.66@hotmail.com och Ange att det gäller BTS:s KM i agility eller novisklass och uppge hundens kennelnamn, tilltalsnamn, reg.nr, födelsedatum, storleksklass (small eller medium) samt förarens namn.

Betalas BTS pg 678952-3 senast den 20 juni

Märk: KM/Novis agility och ditt namn
 
Frågor? Kontakta Catja på tel: 073-9845637 mail agilityhoppet@gmail.com

PM kommer att läggas ut på BTS:s hemsida senast en vecka innan tävlingen www.borderterriersallskapet.com , samt mailas till deltagarna.

 
Löptikar får delta men det ska meddelas till Pia Nilsson mail pia.nilsson.66@hotmail.com
 
Regler för Borderterriersällskapets KM i Agility:

KM i agility är en inofficiell tävling och öppen för alla borderterrierekipage, oavsett vilken klass man tävlar i officiellt och förutsatt att hunden har uppnått 18 månaders ålder vid tävlingstillfället. Förare av eller ägare till deltagande hund ska vara medlem i BTS och erhållit medlemskap senast den dag KM äger rum. Tävlingen avgörs på en öppenklassbana, där varje ekipage kör ett lopp i agilityklass och ett lopp i hoppklass. Beroende på hundens mankhöjd tävlar man i storleks-klassen small eller medium. Vid en eventuell diskning i något av loppen får ekipaget fullfölja tävlingen, men kan inte konkurrera om KM-titeln. Det sammanlagda resultatet räknas och det ekipage med minst antal fel och bästa sammanlagd tid blir KM-vinnare, oavsett storleksklass.

 

Regler för årets Novisklass i Agility: Novisklass i agility är en inofficiell tävling och öppen för nybörjarekipage som ej tävlar i KM. Hunden får ej ha erövrat någon sk. uppflyttningspinne i klass1 och hunden ska ha uppnått 12 månaders ålder vid tävlingstillfället. Banan består av enbart hopphinder och tunnlar. Förare av eller ägaren till deltagande hund ska vara medlem i BTS och erhållit medlemskap senast dag innan tävlingen äger rum. 

 

 

Please reload

Arkiv
Please reload

Kategorier

© 2019 Borderterriersällskapet

Borderterriersällskapet är ansluten till Svenska Kennelklubben.

Senast uppdaterat:

2019-11-10  Valplistan
2019-11-10  Parningar
2019-11-03  Avel

2019-10-22  Uppfödare

2019-10-22  Butiken

Vi finns på Facebook!

Svenska Borderterriersällskapet