top of page

Svenska Terrierklubbens resestipendium för ungdom

Sökande skall vara medlem i Svenska Terrierklubben/alternativt Sveriges Hundungdom med val Terrierklubben, vara mellan 15-20 år vid ansökan och ha ett stort och varaktigt terrierintresse.

Stipendiet är personligt och skall användas till en resa för att förkovra och fördjupa sitt terrierintresse. Stipendiet kan endast erhållas vid ett tillfälle.

Stipendiat skall efter sin resa skriva ett reportage om resan i Terrierposten. Om stipendiet inte utnyttjas inom en tvåårsperiod, ska det återbetalas.

Ansökan ska vara välskriven och innehålla en presentation av dig själv och ditt Terrierintresse. Det bör framgå av ansökan hur du vill använda stipendiet.

Ansökan skall vara Svenska Terrierklubbens sekreterare tillhanda senast 31 mars.

Svenska Terrierklubbens styrelse beslutar hur resestipendiet på 8000 kr fördelas.


42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Webbinarium kring hälsa 25/4 kl. 19-21

Agria Breed Profiles (ABP) är ett världsunikt material som speglar hälsostatusen hos våra svenska hundar sedan 1995. Då startade kartläggningen av rasspecifik skadestatistik i samarbete med Svenska Ke

VÄLKOMMEN till Bruksborderterrierläger 19-23 juni 2024!

Årets höjdpunkt för alla oss borderterrierägare med ett intresse för bruksgrenarna spår och sök! Plats: Ingelstadgymnasiet strax söder om Växjö. Årets värdinnor: Catja Paulsson tillsammans med Maria G

Kommentare


bottom of page