ÅB-HELGEN 15-17 maj är inställd!

Uppdaterad: mar 30


Med anledning av rådande Coronavirusspridning har BTS styrelse tagit beslutet att ställa in Årets Border-helgen 15-17 maj 2020 på Herrfallets camping och fritidsområde i Arboga.

Enligt Sveriges Regering, Folkhälsomyndigheten och SKK som fattat beslut att alla offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med fler än 500 deltagare förbjuds, vilket egentligen inte ÅB kommer upp i men SKK/CS har också beslutat att utställning, prov eller tävling där det förväntas komma 500 personer eller färre (dvs. lokalt arrangemang) även kan ställas in med hänvisning till force majeure. Vi bedömer att eftersom det till ÅB kommer deltagare från hela Sverige och även grannländer, domare från England, så är inte ÅB att betrakta som ett lokalt arrangemang och ska därför inte genomföras under rådande omständigheter med hög risk för allmän smittspridning.

BTS som arrangör är inte återbetalningsskyldig men vi kommer naturligtvis ändå att betala tillbaka anmälningsavgifter och ev. kostnader för avbokning av boende som kan uppstå. Kontakta Herrfallet för att avboka ert boende snarast.

Vi beklagar verkligen situationen som uppstått och hoppas att alla våra medlemmar, utställare och deltagare i klubbmästerskapen har förståelse för vårt beslut.

/ BTS styrelse


Senaste inlägg

Visa alla

Resultat KM i rallylydnad

Nybörjarklass: 1 Lotta Hermansson och Gluntens Maestro "Izor" 2 Astrid Wärngren och Fightingstars Easter Lily 3 Ann-Sofie Hirschman och Bordirus Ceasar "Ceasar" 4 Astrid Wärngren och Fightingstars Que

© 2020 Borderterriersällskapet

Vi finns på Facebook!

Borderterriersällskapet

Borderterriersällskapet är ansluten till Svenska Kennelklubben.

Senast uppdaterat:

2020-11-27 Parningar

2020-11-26 Valplistan

2020-11-25 Systrar söker nytt hem!

2020-11-21 HÄLSOENKÄT 2020

2020-11-15 Vuxna hundar sökes

2020-10-28 Lokala aktiviteter

2020-10-28 Butiken

2020-08-28 SLEM-test