Årsmöte & utställning Borderterriern 100 år!

Uppdaterat: för 6 dagar sedan

På grund av läget med smittspridningen och nya restriktioner och att SKK har stängt sina lokaler för allmänheten så ställs det fysiska årsmötet in och ändras till digitalt årsmöte.

Samma datum och tid: 19 februari kl 13.00. Mer information kommer inom kort. /Styrelsen


ÅRSMÖTE

Borderterrier Sällskapets årsmöte kommer att hållas lördagen den 19 februari i Sollentuna.

Plats: SKK,s lokaler, Sollentuna

Tid: kl.13.00

Mat: Gemensam lunch för dem som önskar kl.12.00. Anmäl deltagande till lunchen senast

fredag den 4 februari till sekreteraren Camilla Venerot.

sekreterare@borderterriersallskapet.com tel: 073-374 29 45


Valberedningens förslag till styrelse presenteras på Borderterriersällskapets hemsida så snart förslaget är färdigt. Valberedningens sammansättning se sid.4 i BTB nr.4-21.

Övriga handlingar- verksamhets- och revisionsberättelse, styrelsens förslag till verksamhetsplan och budget samt ev. motioner som ska behandlas av årsmötet kommer att finnas tillgängliga på årsmötet.

Motioner ska vara sekreteraren tillhanda senast före december månads utgång.

Efter årsmötesförhandlingarna sker prisutdelning till, i år pga pandemin, både 2020- och 2021-års vinnare.


Före årsmötet:

Utställningen ”Borderterriern 100 år” i SKK temarum, SKKs lokaler i Sollentuna (samma plats som BTS årsmöte) Utställningen öppnar för besök den 1 februari och pågår till och med april månad.

BTS inbjuder därför till mingel kl.10.30 och invigning med ”pompa och ståt” och visning kl 11-12 i samband med årsmötet den 19 februari, Carl-Gunnar Stafberg inviger utställningen officiellt och önskar alla välkomna.

Passa på att ta del av borderterrierns historia från 1920 till idag. Föremål, tavlor, bilderoch annat roligt från både Sverige och rasens hemland Storbritannien.

Alla intresserade är hjärtligt VÄLKOMNA!

206 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nu finns det möjlighet att göra SLEM-test via Laboklin i Tyskland. https://shop.labogen.com/en/genetic-test-order/dog/border-terrier/2613/spongiforme-leukoenzephalomyelopathie-slem Även OFA i USA erbj